MENU

Halloween Event 15/10 – 7/11

Ons Halloween Event van 2021 zit er op. Kom later terug voor meer informatie over het Halloween Event van 2022. Het huidige aanbod van het Historium vindt u terug op onze website.

Boo! Griezelen in het Historium!

Deze herfst staat het Historium weer helemaal in het teken van Halloween. Van vrijdag 15 oktober tot en met zondag 7 november zorgen wel honderd pompoenen, spinnenwebben en vleermuizen voor een spookachtige sfeer. Echte durvers kunnen hun Historium-bezoek uitbreiden met bloedstollende VR-games in de VR Arcade of met een bezoek aan het Torture Museum. Kom je verkleed in je mooiste Halloween kostuum, dan geniet je € 1 korting! Voor de jongste bezoekers is er ook een Halloween Trail: een familieparcours met Halloween Quiz en een leuke verrassing… trick or treat!

Tip: Halloween Nocturnes op zaterdag 30 en zondag 31 oktober: open tot 23u00!

Bloedstollende VR-games

Bloedstollende VR-games
Sidder en beef met onze bloedstollende VR-games. Reserveer een sessie in onze VR Arcade, zet de VR-bril op en beleef een ware nachtmerrie in een virtuele wereld.

  • Bloedstollende VR-games

Sessie 30 min.: € 25
Sessie 60 min.: € 40
Sessie 120 min.: € 60
Het is sterk aangeraden uw sessie op voorhand te reserveren via www.vrarcadebrugge.be.

Historium & Torture Museum

Halloween Historium Brugge
Wilt u weten hoe duister het er in de Middeleeuwen aan toe ging? Combineer dan uw Historium-bezoek met het Torture Museum Oude Steen, op 500 m van het Historium. Het museum is een van de oudste Europese gevangenissen en toont welke foltertuigen gebruikt werden door de eeuwen heen.

  • Historium Story + Exhibition
  • Torture Museum Oude Steen

Volwassenen: € 22
Studenten: € 16
Kinderen (11 - 12 jaar): € 13
Kinderen (5 - 10 jaar): € 9

Halloween Verkleedactie

Kom je verkleed in je mooiste Halloween kostuum, dan geniet je van 1 euro korting bij aankoop van een Ticket Story of een Ticket Story + VR. Deze actie is enkel geldig tijdens het Halloween Event en van toepassing op verklede personen. Deze actie geldt enkel aan de ticketbalie en is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

Kids: Halloween Trail

Speciaal voor de Halloween-periode wordt de Family Trail tijdelijk vervangen door de Halloween Trail. Aan het onthaal krijgen families een blad met daarop uitleg bij het uitgetekende parcours met leuke doe- en zoekopdrachten, een Halloween Quiz en een leuke verrassing!

DisclaimerAlgemene voorwaardenCookie voorkeuren