MENU

Halloween Event 19/10 – 03/11

Ons Halloween Event van 2019 zit er op. Kom later terug voor meer informatie over het Halloween Event van 2020. Het huidige aanbod van het Historium vindt u terug op onze website.

Boo! Griezelen in het Historium!

Deze herfst staat het Historium weer helemaal in het teken van Halloween. Van zaterdag 19 oktober tot en met zondag 3 november zorgen wel honderd pompoenen, spinnenwebben, vleermuizen en gedimde lichten voor een spookachtige sfeer. Echte durvers kunnen hun Historium-bezoek combineren met een bezoekje aan het Torture Museum of met bloedstollende Virtual Reality games in het Laborium. Maakt u liever een rustige avondwandeling door de stad? Schrijf u dan zeker in voor onze Duistere Wandeling met een gids, elke avond om 18u00.
Halloween Trail - familieparcours met Halloween Quiz en een leuke verrassing… trick or treat!

Historium & Duistere Wandeling

Halloween Historium Brugge
Na uw bezoek aan het Historium, kunt u dagelijks om 18u deelnemen aan de Duistere Wandeling. Een gids van S-wan neemt u mee langs kleine, duistere straatjes en pleintjes terwijl u spannende en bijzondere verhalen hoort bij bekende en onbekende gebouwen. Een verrassende manier om Brugge te ontdekken.

  • Historium Story
  • Historium Exhibition
  • Duistere Wandeling

Volwassenen: € 19
Studenten: € 15
Kinderen (3 – 12 jaar): € 12,50
Los ticket Duistere Wandeling: € 8
Reserveren voor de Duistere Wandeling kan tot 16u30 aan de ticketbalie van het Historium

Historium & Torture Museum

Halloween Historium Brugge
Wilt u weten hoe duister het er in de Middeleeuwen aan toe ging? Combineer dan uw Historium-bezoek met het Torture Museum Oude Steen, op 500 m van het Historium. Het museum is een van de oudste Europese gevangenissen en toont welke foltertuigen gebruikt werden door de eeuwen heen.

  • Historium Story
  • Historium Exhibition
  • Torture Museum Oude Steen

Volwassenen: € 20
Studenten: € 14

Bloedstollende VR games. Wie durft?

Het LABORIUM – het nieuwe Virtual Reality gaming & innovation lab van het Historium- laat de onbegrensde wereld van virtual reality op je los! Tijdens de Halloween periode kunnen echte durvers er alleen of in groep bloedstollende virtual reality games spelen. Het Laborium is te vinden op het binnenplein van het Historium, reserveren kan ter plaatse of via www.laborium.be

Kids: Halloween Trail

Speciaal voor de Halloween-periode wordt de Family Trail tijdelijk vervangen door de Halloween Trail. Aan het onthaal krijgen families een blad met daarop uitleg bij het uitgetekende parcours met leuke doe- en zoekopdrachten en een Halloween Quiz. Alle kinderen die het Historium bezoeken krijgen een Halloween-badge, waarop het uiltje - onze familiemascotte – voor de gelegenheid poseert in een griezelpakje.

DisclaimerAlgemene voorwaarden