MENU

Terug in de tijd met virtual reality

Iedereen die wil proeven van virtual reality kan in het Historium prachtige ervaringen beleven. Ontdek de Brugse middeleeuwen tijdens een virtuele tocht alsof u er zelf bij was, met de Historium Virtual Reality.

Historium Virtual Reality

Met de Historium Virtual Reality kunt u voor of na uw bezoek aan de Historium Story, een virtuele tocht maken door het middeleeuwse Brugge. U beleeft deze tijdreis gedurende acht minuten in de virtual reality cabines van het Historium. Terwijl u de middeleeuwse stad bewondert, kunt uw virtuele handen zien én gebruiken. Een intense beleving die u voelt tot in de toppen van uw tenen!

Historium VR: Relive the History of Bruges

Het Historium ontwikkelde een grensverleggende app die de ontdekking van het middeleeuwse Brugge naar de 'next level' brengt. Met de app 'Historium VR: Relive the History of Bruges' (en de nodige high tech apparatuur) beleeft u de Gouden Eeuw vanuit uw zetel thuis. Maak een praatje met middeleeuwers, ga boogschieten op de Burg of roeien op de Reien…
Het Historium toont hiermee aan pionier te zijn op vlak van innovatie binnen de museale wereld.

Koop nu online:

VR Arcade Brugge

In de VR Arcade Brugge ontdek je de onbegrensde wereld van virtual reality dankzij onze VR games. De VR Arcade is gevestigd in de zalen op het binnenplein van het Historium.

City VR: op ontdekkingstocht door de stad

Met de City VR biedt het Historium ook een outdoor beleving aan. Met een infomap met historische achtergrond en een Google Cardboardbril (waarin elke smartphone past), gaat u zelf op ontdekkingstocht door Brugge. U kunt zes locaties bekijken die ook voorkomen in de attractie: u ziet de gebouwen uit de Gouden Eeuw zoals ze toen waren.

DisclaimerAlgemene voorwaardenCookie voorkeuren