MENU

Halloween Event is afgelast...

Ons Halloween Event van 2020 zit er op. Kom later terug voor meer informatie over het Halloween Event van 2021. Het huidige aanbod van het Historium vindt u terug op onze website.

Boo! Griezelen in het Historium!

Deze herfst staat het Historium weer helemaal in het teken van Halloween. Van vrijdag 9 oktober tot en met woensdag 28 oktober* zorgen wel honderd pompoenen, spinnenwebben en vleermuizen voor een spookachtige sfeer. Echte durvers kunnen hun Historium-bezoek uitbreiden met de Halloween Virtual Reality Experience of een bezoek aan het Torture Museum. Kom je verkleed in je mooiste Halloween kostuum, dan geniet je € 1 korting! Voor de jongste bezoekers is er ook een Halloween Trail: een familieparcours met Halloween Quiz en een leuke verrassing… trick or treat!

* Let op: Wegens verstrengde maatregelen opgelegd door de Vlaamse overheid sluit het Historium vanaf donderdag 29/10 de deuren.

Halloween Virtual Reality Experience

Halloween Historium Brugge
Sidder en beef met de Halloween Virtual Reality Experience. Zet de VR-bril op en beleef gedurende zo'n 10 minuten een ware nachtmerrie in een virtuele wereld.

  • Halloween Virtual Reality Experience

Ticket: € 7
De Halloween Virtual Reality Experience wordt extra aangeboden naast de gewone Historium Virtual Reality.

Historium & Torture Museum

Halloween Historium Brugge
Wilt u weten hoe duister het er in de Middeleeuwen aan toe ging? Combineer dan uw Historium-bezoek met het Torture Museum Oude Steen, op 500 m van het Historium. Het museum is een van de oudste Europese gevangenissen en toont welke foltertuigen gebruikt werden door de eeuwen heen.

  • Historium Story + Exhibition
  • Torture Museum Oude Steen

Volwassenen: € 20
Studenten: € 14
Kinderen (11 - 12 jaar): € 13,50
Kinderen (5 - 10 jaar): € 7,50

Halloween Verkleedactie

Kom je verkleed in je mooiste Halloween kostuum, dan geniet je van 1 euro korting bij aankoop van een Ticket Story of een Ticket Story + VR. Deze actie is enkel geldig tijdens het Halloween Event en van toepassing op verklede personen. Deze actie geldt enkel aan de ticketbalie en is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

Kids: Halloween Trail

Speciaal voor de Halloween-periode wordt de Family Trail tijdelijk vervangen door de Halloween Trail. Aan het onthaal krijgen families een blad met daarop uitleg bij het uitgetekende parcours met leuke doe- en zoekopdrachten, een Halloween Quiz en een leuke verrassing!

DisclaimerAlgemene voorwaardenCookie voorkeuren