MENU

Halloween Event is afgelast...

Boo! Griezelen in het Historium!

Deze herfst staat het Historium weer helemaal in het teken van Halloween. Van vrijdag 9 oktober tot en met woensdag 28 oktober* zorgen wel honderd pompoenen, spinnenwebben en vleermuizen voor een spookachtige sfeer. Echte durvers kunnen hun Historium-bezoek uitbreiden met de Halloween Virtual Reality Experience of een bezoek aan het Torture Museum. Kom je verkleed in je mooiste Halloween kostuum, dan geniet je € 1 korting! Voor de jongste bezoekers is er ook een Halloween Trail: een familieparcours met Halloween Quiz en een leuke verrassing… trick or treat!

* Let op: Wegens verstrengde maatregelen opgelegd door de Vlaamse overheid sluit het Historium vanaf donderdag 29/10 de deuren.

Halloween Virtual Reality Experience

Halloween Historium Brugge
Sidder en beef met de Halloween Virtual Reality Experience. Zet de VR-bril op en beleef gedurende zo'n 10 minuten een ware nachtmerrie in een virtuele wereld.

  • Halloween Virtual Reality Experience

Ticket: € 7
De Halloween Virtual Reality Experience wordt extra aangeboden naast de gewone Historium Virtual Reality.

Historium & Torture Museum

Halloween Historium Brugge
Wilt u weten hoe duister het er in de Middeleeuwen aan toe ging? Combineer dan uw Historium-bezoek met het Torture Museum Oude Steen, op 500 m van het Historium. Het museum is een van de oudste Europese gevangenissen en toont welke foltertuigen gebruikt werden door de eeuwen heen.

  • Historium Story + Exhibition
  • Torture Museum Oude Steen

Volwassenen: € 20
Studenten: € 14
Kinderen (11 - 12 jaar): € 13,50
Kinderen (5 - 10 jaar): € 7,50

Halloween Verkleedactie

Kom je verkleed in je mooiste Halloween kostuum, dan geniet je van 1 euro korting bij aankoop van een Ticket Story of een Ticket Story + VR. Deze actie is enkel geldig tijdens het Halloween Event en van toepassing op verklede personen. Deze actie geldt enkel aan de ticketbalie en is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties.

Kids: Halloween Trail

Speciaal voor de Halloween-periode wordt de Family Trail tijdelijk vervangen door de Halloween Trail. Aan het onthaal krijgen families een blad met daarop uitleg bij het uitgetekende parcours met leuke doe- en zoekopdrachten, een Halloween Quiz en een leuke verrassing!

DisclaimerAlgemene voorwaarden