MENU

Family Trail

Historium plan

Historium brengt meer beleving en actie voor families met kinderen
Met de Family Trail verwelkomen we graag families met kinderen. Na het bezoek aan de Historium Story is er in de Historium Exhibition een speelse aanduiding van de meest kindvriendelijke elementen, zodat ook onze jongste bezoekers zich als kind aan huis voelen.

Een parcours dat specifiek kinderen aanspreekt
Binnen het Historium zijn er, naast het informatieve aanbod, verschillende leuke activiteiten die de nadruk leggen op 'fun'. Je herkent ze meteen door de ‘kidsproof’ aanduidingen. Dit uiltje is de grappige mascotte die kinderen op sleeptouw neemt en hen de weg wijst naar wat hen het meest zal boeien. Hij vormt de gids doorheen het bezoek, met een aantal spelletjes en een boeiende speurtocht.

Speelse elementen voor meer interactie en beleving
Jong en oud kunnen in de bakken voelen en ruiken, om zo te ontdekken welke producten en geuren bij de middeleeuwen horen en welke niet. Zelfs onze omgeving - de Markt van Brugge - wordt mee betrokken in de speurtocht.

Niets moet, plezier maken mag!
De Family Trail geeft op een ludieke manier opdrachten, maar er is geen verplicht te volgen parcours. Je kan dus kiezen wat je doet zonder stress: zolang je er maar plezier aan beleeft. Het is onze bedoeling om kinderen op een speelse manier te laten kennismaken met het middeleeuwse Brugge.

Praktisch
Vraag aan de ticketbalie jullie Family Trail. Het blad dient louter als kompas en mag je achteraf mee naar huis nemen, net als de verrassing die je reeds in het begin krijgt. Spannend!

DisclaimerAlgemene voorwaardenCookie voorkeuren