MENU

Historium Winter 21/12 – 05/01

Ons Winter Event van 2019-2020 zit er op. Kom later terug voor meer informatie over het Winter Event van 2020-2021. Het huidige aanbod van het Historium vindt u terug op onze website.

Geniet van een magische kerst in Brugge!

Deze winter kunt u in het Historium weer volop genieten van de kerstsfeer: sneeuwaccenten, kerstbomen en feestelijke muziek zorgen voor extra beleving in het gebouw. Elke dag van de kerstvakantie (van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari) zijn er Winter Nocturnes en kunt u tot 20u00 ’s avonds alle attracties van het Historium over de Brugse middeleeuwen bezoeken. Voor de kinderen is er opnieuw de Christmas Trail: een knotsgek familieparcours met Kerstboom Quiz en een leuke verrassing.

Ontdek onze winterspecials!

Winter Nocturnes

Van zaterdag 21 december tot en met zondag 5 januari houden we de deuren langer open en kunt u de Historium Story, Historium Virtual Reality en de Historium Tower bezoeken tot 20u00. Zo kunt u extra lang genieten van de magische kerst in het Historium, op de Markt van Brugge. Ook het Duvelorium blijft deze periode langer open. U hoeft hiervoor niet op voorhand te reserveren. Dagelijks open van 10u00 tot 20u00 (tickets verkrijgbaar tot 19u30). Aangepaste openingsuren op de feestdagen.

Open op feestdagen

Wist u dat het Historium elke dag van het jaar open is? Met Kerstmis en Nieuwjaar bent u ook van harte welkom tijdens deze aangepaste openingsuren:

Kerstavond (24/12) & Oudejaar (31/12):

10u00 - 17u00 (tickets verkrijgbaar tot 16u30)

Kerstmis (25/12) & Nieuwjaar (01/01):

12u00 - 18u00 (tickets verkrijgbaar tot 17u30)

NIEUW Magische VR-games

Tijdens de kerstvakantie kunt u in het Laborium, de Virtual Reality Arcade van het Historium, alleen of in groep de indrukwekkendste VR games spelen, waarbij u letterlijk in een andere wereld stapt. Het Laborium is te vinden op het binnenplein van het Historium, reserveren kan ter plaatse of via www.laborium.be.

Fun gegarandeerd!

Historium Tower

Beklim de Historium Tower voor een adembenemend uitzicht op Brugge en de prachtige gebouwen in de stad. De neogotische toren van het Historium dateert uit 1921, telt 145 trappen en is 35 meter hoog.

WINTERTIP: Open tot 20u00 voor een indrukwekkend uitzicht op de kerstmarkt en de prachtig verlichte binnenstad!

Ticket Historium Tower: € 7
Opgelet: de uitkijkpost van de historisch beschermde toren is klein en daardoor niet voor iedereen toegankelijk. De minimumlengte voor het torenbezoek is 1m40.

KIDS Christmas Trail

Tijdens de kerstperiode wordt de Family Trail, het familieparcours van het Historium, tijdelijk omgetoverd naar de Christmas Trail. Aan het onthaal krijgen families een blad met daarop uitleg bij het uitgetekende parcours met leuke doe- en zoekopdrachten en een Kerstboom Quiz. Alle kinderen die het Historium bezoeken, krijgen een leuke verrassing en een Christmas-badge.

DisclaimerAlgemene voorwaardenCookie voorkeuren