MENU

Tickets & Prijzen

Individuele tickets

Individuele tickets
U kunt uw tickets voor het Historium ter plaatse kopen aan de balie van het Historium. Om uw bezoek zo aangenaam en voordelig mogelijk te maken, bieden wij combitickets aan. Er zijn bovendien verschillende kortingen.

Ontdek snel onze verschillende tickets en plan uw bezoek aan het Historium.

Groepen

Groepen
Geniet van een boeiende uitstap met uw collega’s, vrienden, vereniging, bedrijf… in het Historium. Combineer uw bezoek aan Brugge met de magische beleving van de Historium Story, Historium Virtual Reality of een Historium Wandeling met gids in de stad.

We bieden verschillende formules op maat om van uw uitstap een onvergetelijke dag te maken.

Scholen

Scholen
Het Historium heeft alles in huis om klassen op een vlotte manier te ontvangen. De leerlingen krijgen een introductie tot de middeleeuwse geschiedenis van Brugge, via visuele effecten en virtual reality. Door deze nieuwe technologieën beleven jongeren de Gouden Eeuw op een manier die aansluit op hun leefwereld.

In het Historium garanderen wij plezier voor alle leerlingen.

Events

Het Duvelorium is dagelijks open tot 18u00. Daarna kunt u met uw groep of bedrijf de zaal huren voor een exclusief privé-evenement. Het Historium heeft de nodige knowhow en expertise om samen met u de organisatie van uw evenement in goede banen te leiden.

DisclaimerVerkoopsvoorwaarden