Duvelorium Grand Beer Café

  • Duvelorium, het enige echte Duvel-café in de wereld!
    Panoramisch terras met prachtig uitzicht.
    Proef onze speciaalbieren bij een degustatiebordje.

Onze bieren van het vat

CraftWorks

Elke maand selecteert Duvel een nieuw bier uit de CraftWorks selectie, dus proef en geniet nu het kan!

Moortgat 145

Moortgat 145 werd ontwikkeld ter gelegenheid van het 145-jarig bestaan van de brouwerij.  Dit blonde bier is aangenaam bitter en toch vlot te drinken, met mooie citrustoetsen. Het bier werd gemaakt met appelsienschilkruiden en ook gerstemout en tarwemout werden er in verwerkt.

Degustatiebordje

Aanbieding

Kom een echt Belgisch bier degusteren. Tijdens de bierdegustaties kies je 3 eigentijdse bieren naar eigen smaak, traditioneel geserveerd.

Events

Als eventlocatie voedt Historium, samen met het Duvelorium Grand Beer Café, de inspiratie en creativiteit van je gasten.
Vanaf 40 personen kan je exclusief gebruik maken van de attractie Historium, samen of apart met het unieke Duvelorim, het enige echte Duvel-café in de wereld!
Klik hieronder voor meer informatie over onze verschillende formules.

Duvelorium Giftshop

Iedereen is elke dag welkom in het Duvelorium Grand Beer Café. Het is de perfecte plaats om even tot rust te komen, na te shoppen, of rond te kuieren in de belevingsattractie Historium, gelegen in het hetzelfde historische gebouw op de Markt van Brugge. Beleven en ten volle genieten van een prachtige omgeving en een uniek uitzicht, doe je in het Duvelorium Grand Beer Café.

Deze gezellige bar heeft naast een unieke situering, personeel met kennis van zaken en een mooi aanbod van bieren nog meer in huis. Je vindt hier namelijk ook een shop met talrijke Duvel gadgets.

Echte Duvel of bierfans komen speciaal naar het Duvelorium Grand Beer Café om gadgets aan te schaffen die ze nergens anders kunnen kopen. Je gaat hier niet de deur uit zonder een mooi souvenir of cadeau.