Groepen

Beleef een leerzame en magische ervaring met collega’s, vrienden of je vereniging in Historium Brugge. Zowel jong als oud kan hier terecht voor uren plezier! De mix tussen een gezellig stadsbezoek, gecombineerd met een interactieve magische beleving in Historium is perfect voor een groepsuitstap. Historium en de stad Brugge hebben gezamenlijk alles in huis om van je uitstap een onvergetelijke dag te maken.

Personeelsgroepjes, politie- of brandweerkorpsen, militairen, dansclubs, hobbyclubs, seniorenverenigingen, jeugdgroepen en allerlei andere groepen en verenigingen zijn allen van harte welkom in onze historische belevingsattractie!

Tarieven

Groepen:  € 11,50 p.p.
Komt u met 16 personen, dan betaalt u voor 15 personen en ontvangt u 1 gratis ticket (begeleider).

Combiticket Historium & Bierdegustatie in Duvelorium: € 18,50 p.p.
Na uw bezoek aan Historium begeeft u zich naar het Duvelorium op de 1e verdieping, waar u kan genieten van 3 degustatieglazen Belgische speciaalbieren naar keuze.

Combiticket Historium & Historiumwandeling: € 17.50 p.p.
In Historium ervaart u het middeleeuwse Brugge door de ogen van Jacob, een jonge schildersknecht. Achteraf neemt een ervaren gids u mee door de straten van het hedendaagse Brugge langs locaties die voorkomen in de attractie. De wandeling geeft het bezoek aan Brugge een belangrijke meerwaarde en geeft u heel wat inhoudelijke bagage mee. De wandeling duurt ongeveer één uur met een afstand van 1,5 km. 

Combiticket: Historium & Groeningemuseum € 17.50 p.p.
Nadat u in het atelier van Jan Van Eyck hebt rondgeneusd en de schilder hebt zien werken aan het beroemde schilderij “Madonna met kanunnik Joris Van der Paele”, kunt u dit prachtige kunstwerk bewonderen in het Groeningemuseum. De laatste toegang tot het Groeningemuseum met het combiticket is om 16 uur; gesloten op maandag.

Trioticket Historium & Historiumwandeling & Bierdegustatie in Duvelorium: € 24.00 p.p.
In Historium ervaar je het middeleeuwse Brugge door de ogen van Jacob, een jonge schildersknecht. Achteraf neemt een ervaren gids je mee door de straten van het hedendaagse Brugge langs locaties die voorkomen in de attractie. De wandeling geeft het bezoek aan Brugge een belangrijke meerwaarde en geeft je heel wat inhoudelijke bagage mee. Eindigen doet u in Duvelorium, op de 1e verdieping van Historium, met een bierdegustatie van 2 bieren naar keuze.

Extra voordelen

Voor elke groep van 10 personen bieden wij een Historium City VR set aan, met meer informatie en een Google Cardboard.

Reisleiders en buschauffeurs van groepen krijgen gratis toegang tot Historium.

Wij vragen u om minstens 7 dagen op voorhand te reserveren.

Het effectieve aantal deelnemers kan je nog wijzigen ter plaatse op de dag van uw bezoek.

Praktisch

Om zo goed mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen, heeft Historium haar diensten afgestemd om uw bezoek vlekkeloos te laten verlopen. Zo is onze attractie is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het station van Brugge ligt op een kleine 20 minuten wandelafstand. Vanaf het station is er ook een vlotte busverbinding naar het centrum met de bussen van De Lijn. Alle bussen met vermelding 'Centrum' stoppen nabij Historium. 

Via autosnelwegen is Historium tevens makkelijk bereikbaar. Historium heeft geen eigen parking, maar wie met de wagen komt kan zich best parkeren in Parking 't Zand of Parking Centrum Station. Groepen met een touringcar dienen gebruik te maken van de Busparking Bargeplein, vanwaar bussen van De Lijn richting station en centrum vertrekken, of te voet. Meer praktische informatie kan u hier vinden.

Onze grootste troef is onze flexibiliteit. Wie een optie wenst te nemen, kan ons contacteren via info@historium.be of +32 (0) 50 34 80 26. Of vul hier het reservatieformulier in. Indien u uw reservatie wenst te wijzigen, dan kan dit ter plaatse. Een manier van werken die door onze klanten wordt geprezen.

Scholen

Voor meer informatie over schoolbezoeken, klik hier.

Bedrijven

Voor meer informatie voor bedrijven, klik hier.